13 tips voor succes in de dating wereld

99% van alle online dating tips zijn complete onzin. Waarschijnlijk geschreven door mannen die de concurrentie willen uitschakelen. Gewoon jezelf zijn is het slechtste advies wat er is. Leer hier 13 eerlijke tips voor gegarandeerd succes in de dating wereld.

1 Wees a.u.b. niet jezelf.

Hoe vaak heb je deze wel gehoord. Als je een goede kans bij een dame wil maken dan moet je ‘gewoon jezelf zijn’. Dit advies is immer goed bedoeld. Je hebt er alleen bar weinig aan. Hoe je het ook went of keert: je zal nooit jezelf zijn tijdens een date. Je laat altijd maar een deel van jezelf zien. Ga niet iemand anders nadoen, maar laat wel JOUW beste kant zien. Accepteer dat je misschien wat onzeker bent. Dat is de ander namelijk ook.

2 zorg goed voor jezelf.

Eerlijk is eerlijk. Dikke mensen hebben minder keuze in de dating scene. Wil je meer keuze hebben: val af! Tip: afvallen doe je niet in de sportschool, maar in de keuken. Hoe fitter je eruit ziet, des te groter de keuze. Zo werkt de wereld nou eenmaal. Hiernaast zal je er ook meer zelfvertrouwen door krijgen. Dit is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Zorg dus dat je goed eet en gezond leeft. Onderschat niet hoe groot de impact hievan is op je dating kansen.

3 Presenteer jezelf op Je paasbest.

Let op je uiterlijk. Presenteer jezelf op je paasbest op de dating avond. Voor sommigen onder ons is dit een open deur. Dus: let op je kapsel. Poets je tanden. Kleed je passend bij de avond. Kijk online voor stijltips. Draag nette (en schone) schoenen. Zoek online naar goede stijltips. Bedenk wat je wil uitstralen. En last but not least. Ruik fris!

4 vorm je eigen mening.

Veel dames testen tijdens de date of je wel sterk genoeg in schoenen staat. Dit fenomeen staat bekend als de shit-test. Vertel en verdedig hierom jouw eigen mening. Ga haar absoluut niet napraten in de hoop dat ze je hierdoor leuker zal vinden. Ben je het ergens niet mee eens. Geef dat aan. Een speelse confrontatie is de beste manier om elkaar snel te leren kennen. Nadruk ligt hierbij op speels. Probeer de ander absoluut niet ad hominum te veroordelen.

5 verwacht niet te veel.

Mannen hebben soms de neiging om direct veel te verwachten van de uitkomst van de een date. Zeker als de dame in kwestie estetisch een goede indruk achter laat. Dit is niet slim en werkt vaak averechts. Zie een date als een kans om iemand beter te leren kennen. Maak je niet druk over waar het erna naartoe gaat. Stel je juist flexibel op. Een date kan uiteraard ook eindigen in een vriendschap, goede kennis, zakenrelatie of een positieve referentie voor een date met iemand anders.

6 interesseer je in haar.

Een date is dé ideale manier om iemand beter te leren kennen. Interesseer je dus in wat iemand zegt en vooral waarom iemand iets zegt. Tip: bij vrouwen speelt over het algemeen het gevoel een belangrijke rol. Interesseer je in het gevoel achter de feiten in haar leven. Welke emotie drijft haar tot het kiezen van die baan. Hoe voelde ze zich in die situatie. Door op deze manier interesse te tonen kom je oprecht en emotioneel intelligent over. Dit vergroot ook de kans op een succesvolle uitkomst van de date.

7 maak je geen zorgen.

De eerste indruk zegt meer over haar dan dat het zegt over jou. Dus maak je hierover geen zorgen. Het is tevens normaal dat je gespannen bent op een date. Echter, ga je ABSOLUUT niet afvragen tijdens de date of ze je wel leuk vindt. Ook na de date is dit geen belangrijke gedachte. Vroeg of laat zal je dit toch wel merken. Dus het heeft geen zin om je hier zorgen over te maken. Het enige wat je tijdens de date hoeft af te vragen is of je haar wel interessant vindt. Dates hebben uiteraard de neiging om soms te eindigen in een relatie. Hierom is het van belang om zo vroeg mogelijk af te vragen of je wel een leuke dame tegenover je hebt zitten.

8 onderschat de impact van de omgeving niet.

Maak gebruik van de mogelijkheid om de locatie van de date te kiezen. De invloed van de locatie kan zelfs groter zijn dan ieder woord dat uit jouw mond komt. Plus, je kan ook je kennis van leuke plekken laten zien. Bereid je dus goed voor. Ga naar een leuke expositie. Kies een avontuurlijke plek aan het strand. Ga hier uiteraard niet te ver in, want je kent haar nog maar net. Een weekendje weg is mogelijk iets te veel van het goede. Bekijk of je iets kan achterhalen wat zij echt leuk kan vinden. Door haar een leuke tijd te geven én een leuke locoatie verzeker je jouw kans op succes.

9 wees sociaal.

Goede sociale vaardigheden stralen zelfverzekerheid uit. Vrouwen vallen doorgaans op zelfverzekerdheid. Dit betekent niet dat je dient te kunnen lullen als Ron Brandsteder. Probeer een sociale intelligentie te laten zien. Je kan ook stil zijn, maar toch sociaal intelligent. Interacteer met de omgeving. Praat met de ober of andere mensen als in een drukke omgeving bent. Uiteraard niet forceren, maar zie ieder contactmoment als een kans om dit te laten zien.

10 Ken de waarschuwingssignalen.

Ook op het dating pad kan je de verkeerde dame tegenkomen. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken als je de waarschuwingssignalen kent. Lees ze hier.

11 Wees respectvol.

Vrouwen vinden het heel belangrijk dat ze zich veilig voelen bij een man. Dit betekent fysiek, maar vooral emotioneel veilig. Zorg ervoor dat je altijd respectvol naar de dame toe bent. Plagen mag, maar laat haar in haar waarde. Ook als de dame onbeleefd naar jou is. Dat je respectvol blijft zegt veel over jouw waarde van zelfrespect. Je laat negatief gedrag bij jezelf namelijk niet toe.

12 hou het leuk.

Hou de date vooral leuk. Probeer zware onderwerpen zoveel mogeljk te beperken. Ook al is het een goed gesprek, kunnen zware onderwerpen een lastige nasmaak hebben op de date. Daten is leuk. Probeer het ook zo te houden.

13 Observeer!

Probeer tijdens de date niet in je hoofd te zitten. De makkelijkste manier om dit te doen is door goed te blijven observeren. Observeer waar je bent, wat je date zegt, wat er om je heen gebeurt en hoe jij je hierbij voelt. Dan hoef je alleen maar te reageren op jouw observaties. Dan merk je dat de date vanzelf zal gaan. vanzelf zal gaan.

Bestel het boek


Facebook