1 manier voor hulp bij borderline, narcisme en depressie

Is ONS hulp programma iets voor jou?

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen.

Als je het gevoel hebt dat je hulp kan gebruiken: bekijk serieus ons hulp programma iets voor jou kan betekenen.

Stel de gespecialiseerde en erkende therapeut gratis en vrijblijvend jouw vraag.

We werken enkel met gecertificeerde therapeuten. Hierom wordt ons programma meestal vergoed door de zorgverzekering.

Iedereen twijfelt wel eens of therapie de juiste keuze is. We gaan namelijk allemaal anders om met iedere situatie. De ene persoon kan makkelijk een moeilijke periode weg zetten. Een ander kan hier jaren in blijven hangen. Vooral voor mannen kan de stap naar een therapeut heel groot aanvoelen. Vaak zijn we hier te trots voor of schamen we ons.

Waar HEBBEN WE VERSTAND VAN

Samenwonend en/of relatie met iemand die kenmerken van een persoonlijkheidsstoornis heeft?

Samenwonend en/of relatie met een onvolwassen en zeer vermoeiend persoon?

Samenwonend en/of relatie met iemand die borderline of narcisme heeft?

Overweeg je jouw relatie te verbreken?

Heb je het gevoel dat je wordt gemanipuleerd door iemand die dichtbij jou staat?

Denk je dat je depressief bent?

Trek je het gewoonweg ALLEMAAL niet meer?

WAT KAN EEN ONS PROGRAMMA VOOR JOU BETEKENEN?

1 ONS HULP PROGRAMMA geeft je een veilige omgeving

Het gevoel om zonder jezelf te kunnen uitten zonder enige vorm van angst voor de consequenties zorgt voor directe opluchting. Dit alleen kan jou al groei en zelfbegrip geven. De therapeut zal jou nooit veroordelen en haar enige doel is om jou te helpen. Ze zal jou bijstaan ongeacht wat jouw ervaring of situatie is.

2 ONZE therapeut is empatisch en zoekt continu naar Duidelijkheid.

Het is niet makkelijk om je diepte gevoelens te vertellen. Een goede therapeut zorgt voor de juiste omgeving en leeft mee in jouw verhaal. Ze helpen je te begrijpen waar deze emoties en gevoelens vandaan komen. Veel mensen komen bij een therapeut langs zonder dat ze echt precies weten waar ze mee zitten. Een therapeut helpt jou begrip te vinden over hoe en waarom jij je zo voelt. Ze kan jou helpen om precies te verklaren waar je ongelukkig over bent en hoe je beter met situaties om kan gaan.

3 ONZE therapeut luistert echt naar jou

Een therapeut luistert naar wat je zegt, maar ook naar wat jij niet zegt. Dit is meer dan alleen maar luisteren naar de woorden die uit jouw mond komen. Een goede therapeut gebruikt haar ervaring om goed te reflecteren op wat jij communiceert. Hierdoor kom jij meer over jezelf te weten.

4 ONZE therapeut zorgt voor tijd voor jou

Je kan pas goed voor een ander zijn als je goed voor jezelf bent. Hierom is een therapie sessie tijd voor JOU. Voor jouw emoties, jouw ervaringen en jouw leven. Tijd om jezelf op een rijtje te zetten, zodat je de komende dagen beter, verstandiger en sterker aan kan.

4 ONS HULP PROGRAMMA KOMT MET DE JUISTE OPLOSSING

Soms zit je zo diep in een situatie dat je onmogelijk het overzicht ziet. Je weet gewoon niet wat de juiste keuze is. Wij hebben ervaring en luisteren exact naar jouw unieke situatie. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste oplossing de deur uit loopt.

CONTACT OPNEMEN

Mannenpsycholoog is (ongezouten) geschreven om de drempel naar hulp  zo laag mogelijk te maken voor mannen (én vrouwen).

Neem gratis en vrijblijvend contact op.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met alle vragen om.

 

Facebook